startpaginaweblog

   Het grootste groepsblog van Nederland.

« Kluun verbijsterd over uitspraken schoonvader | Home | Nieuwe discussie: Bestaat de PS-Spot? »

Is sex met je ex wel verstandig?

Laait het vuur met je ex weer hoog op en twijfel je om nog eens een passionele nacht met je vorige partner te beleven? Denk dan eerst goed na voor je iets doet waar je misschien spijt van gaat krijgen.


Er zitten natuurlijk wel wat voordelen aan seks met een ex. Het beurt je ten eerste op wanneer je je eenzaam voelt. Zeker nu de kerstdagen wat dichterbij komen en je je daardoor wat eenzamer voelt. Het is ook goedkoper, je hoeft je geld niet aan dure dineetjes of andere uitjes te spenderen om elkaar beter te leren kennen. Je kunt meteen overgaan tot jullie oude routine. Het is zo vertrouwd, wat het veel makkelijker maakt dan te vrijen met iemand 'nieuw' en onbekend. Je voelt je op je gemak bij je ex en kent elkaars lichaam door en door.

Maar je moet niet vergeten dat er redenen zijn waarom jullie uit elkaar gingen. Ook al ben je ervan overtuigd dat je de ergernissen van vroeger opzij kan zetten tijdens die ene wilde nacht. Als je naast elkaar wakker wordt en de magie verdwenen is, zullen die wel snel komen bovendrijven.

Denk ook goed na waarom je dit wil doen. Sommigen mensen hebben seks met hun ex omdat ze een opkikkertje nodig hebben. Het probleem is dat je dan de verkeerde boodschap geeft aan je ex en de kans is groot dat hij of zij zich achteraf verward voelt. Vraag je ook af wat de motieven van je ex zijn. Wil hij of zij een onenightstand of hoopt je ex-geliefde op meer?

Als je toch beslist om er samen voor te gaan, is het belangrijk dat je eerst aan de dingen werkt waar het de vorige keer verkeerd ging.

Kijk voor meer op de http://libido.startpagina.nl .

Tags:| libido | seksualiteit | relaties |

Reageer

 

Categorieën

Auteurs

Weblog software : Movable Type
Templates/design: Toscani
Onderdeel van: Ilsemedia netwerk

Abonneer via rss : RSS
   (c) Copyright Startpagina BV
Copyright 1998-2010 Startpagina B.V. - libido.startpagina.nl is onderdeel van Sanoma Digital Group The Netherlands B.V.
Contact - Copyright Notice - Disclaimer - Privacy statement