startpaginaweblog

   Het grootste groepsblog van Nederland.

« Garmin OnRoute: navigatie voor de fiets | Home | Wellness-toerisme steeds belangrijker »

Transpireren mag, mits je het maar niet ruikt of ziet!

Uit een poll op www.beautynieuws.nl blijkt dat men zweten erg menselijk vindt, maar dat je het bij jezelf of een ander niet mag ruiken of zien: 98% van de bezoekers wil geen zweetgeur ruiken en 80% wil geen transpiratievlekken zien.

Naar aanleiding hiervan verscheen er een artikel over zweten in het Algemeen Dagblad en pikte ook Megastad FM, de Rotterdamse Stadsradio dit nieuwsitem op. 

Meer informatie

 

Tags:| zweet | beauty | vrouwen |

Reacties

Geachte persrelatie,
NIEUW !!
Het eerste Nederlandse evenement geheel over de huid komt eraan. Een totaalevenement voor man & vrouw, voor jong & oud.
Een beurs met een grote diversiteit aan informatie, demonstraties en lookshops op het gebied van huidgerelateerde organisaties, huidproducten, huidverfraaiing (bijvoorbeeld middels laseren) en diverse behandelingen.
Belangstelling voor informatie over de huid en huidverzorging is de laatste jaren enorm toegenomen.
Het aantal huidaandoeningen schijnt eerder groter te worden dan af te nemen....ondanks betere voorlichting, zoals bijvoorbeeld de campagnes tegen zonnebrand.
Inmiddels hebben circa 2 miljoen (!) Nederlanders te maken met huidproblemen. Dat is 1 op de 7 personen. Worden we gevoeliger? Is het het milieu? Heeft het te maken met voeding, of kleurstoffen? Wat kunnen we doen om problemen te voorkomen, of om ze op te lossen?
Eerste editie in juni 2010, IJsselhallen Zwolle
Op zaterdag 12 en zondag 13 juni vindt de eerste DermaFair plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Een consultatieteam bestaande onder meer uit een dermatoloog, een arts, een diëtist en een plastisch chirurg staan klaar om advies te geven.
Dat maakt DermaFair uniek, het biedt de mogelijkheid tot het vergaren van informatie naast de gratis 'lookshops' die worden gegegeven!
DermaFair is niet alleen een beurs voor mensen met huidproblemen. Iedereen die meer wil weten over zijn of haar huid, kan naar de beurs en een leuke & informatieve dag beleven. Er is genoeg te zien en te beleven.

Wanneer u ons www.dermafair.nl de plaatsing toestuurt of vermelding op de site meldt, dan vermelden wij u op de homepage onder “rubriek met dank aan”.

Reageer

 

Categorieën

Auteurs

Weblog software : Movable Type
Templates/design: Toscani
Onderdeel van: Ilsemedia netwerk

Abonneer via rss : RSS
   (c) Copyright Startpagina BV
Copyright 1998-2010 Startpagina B.V. - beauty.startpagina.nl is onderdeel van Sanoma Digital Group The Netherlands B.V.
Contact - Copyright Notice - Disclaimer - Privacy statement